Fotowedstrijd - 75-jarig bestaan

26-06-2018 19:18

Vogelwacht Balk En Omstreken viert dit jaar het 75-jarig bestaan.  Gaasterland is een vogelrijk gebied en de vele vogelliefhebbers melden hun waarnemingen op de website van Vogelwacht Balk. Een kneu gesignaleerd, een zeearend gezien,  een kraanvogel boven Ruigahuizen, vuurgoudhaantjes of broedende velduilen.  Vogels spotten doe je vaak in je eentje, in alle vroegte of in elk geval: in alle rust en stilte, met vaak veel geduld. Maar je hoeft geen speciale vogelkenner te zijn om te genieten van de vogels. Nu in het late voorjaar worden we wakker met vogelgeluiden en aan het begin van de avond  kwinkeleert er nog van alles in de bomen en struiken. Het fotograferen van vogels levert vaak prachtige foto's op waar iedereen van kan genieten. Sommige foto's zijn gemaakt na tijdenlang met een telelens in de aanslag gewacht te hebben, andere foto's worden gemaakt op een onverwacht moment, zo met het mobieltje uit de losse hand. Iedereen kan dus een mooie  vogelfoto maken.

In het kader van de festiviteiten rond het 75-jarig bestaan nodigt Vogelwacht Balk u daarom van harte uit mee te doen aan de fotowedstrijd "Vogels in Gaasterland".

Doe mee en stuur uw digitale foto naar het e-mailadres vogelwachtbalk@hotmail.com. vermeld in het mailtje uw naam,  adres en leeftijd.  De wedstrijd sluit op 14 september 2018. 

Een onafhankelijke jury zal de foto’s beoordelen en de prijswinnaars tijdens de jubileum bijeenkomst,  op 6 oktober 2018, bekend maken. Tevens wordt er een publieksprijs bepaald.

Vogelwacht Balk en Omstreken © 2018 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode